Vraag en antwoord tijdens de Corona thuis onderwijs weken

Moet ik mijn zoon/dochter ziek melden nu de school gesloten is?

Ja, wij willen graag op de hoogte blijven van de ziekteverschijnselen van uw zoon/dochter. U kunt dit doen via het ouderportaal: https://ouders.vo-eemsdelta.nl. Op dezelfde wijze kunt u uw zoon/dochter weer beter melden.

Bereikbaarheid van de school
De school is gesloten, maar we zijn wel telefonisch bereikbaar van 8.00 t/m 16.00 uur. Contact via de email heeft de voorkeur omdat er niemand op school aanwezig is.

Hoe blijf ik op de hoogte?
Wij houden u via de email op de hoogte.

Ik zit nog met vragen: wat nu?
De mentor begeleidt ook op afstand. Als u/je ergens niet uitkomt of als iets onduidelijk is neem gerust even via de mail contact op.

Minimaal een keer in de week neemt de mentor contact met je op via de email of op een andere manier om te horen hoe met je gaat en of je problemen ervaart met het onderwijs op afstand.

Kan een leerling naar school komen om met een docent/mentor af te spreken?
Nee, dat is niet de bedoeling. Je kunt je mentor en je docent altijd via de mail bereiken.

Heb je vragen over Magister of andere digitale zaken?
Neem dan contact op met systeembeheer: 06 - 26093513